calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita De retinut calivita Telefonul mobil si sanatatea

 

Telefonul mobil si sanatatea

Telefonul mobil poate avea efecte perverse - nu vorbesc de transformarile inevitabile pe care le va induce in societate ci despre cele pe care campul electromagnetic al micului aparat il pot avea asupra sanatatii utilizatorului.

Este desigur, prea devreme sa dam verdictul (la urma urmei unealta nu are inca nici un deceniu de existenta generalizata, dar ma indeamna sa trag un semnal de alarma cercetarile facute, printre altele, la Centrul de Cercetari si Informare asupra Cancerului din Lyon, in Suedia (Lennart Hardell si Kjell Hanson), studiul stiintific numit BioInitiative Works Report, cercetarile facute in orasul spaniol La Nora, studiul profesorului Gerd Obersfeld din Salzburg si, la noi, o discutie cu exceptionalul biochimist Sorin Comorosan.

Clar, pericole exista in utilizarea prea intensa si prea intima a acestor aparate, motivul paradoxal fiind acela ca microundele, traversandu-ne craniul interactioneaza cu moleculele de apa din celulele creierului, le perturba, le incalzesc si, la o prea indelungata utilizare, risca sa tulbure, cum spuneam, echilibrul tesuturilor creierului, glandele salivare, nervul optic.

Nu spun cu asta ca trebuie sa oprim avansul in civilizatia noastra al acestor revolutionare instrumente, ci doar ca trebuie sa incercam sa promovam un set de reguli de utilizare a "mobilelor" noastre astfel incat sa nu riscam.

Experimenteaza:

Pune doua telefoane mobile fata in fata si intre ele un ou crud in coaja, asa cum arata imaginea. De pe unul dintre telfoane apeleaza-l pe celalalt si lasa-le sa “comunice” aproximativ 65 de minute in continuu.

 Ai sa constati ca dupa 25 de minute oul se incinge, dupa 45 de minute oul e fierbinte deja, iar la final, dupa 65 de minute, oul este fiert!!!

Concluzie: radiatiile emise de telefoanele GSM sunt capabile sa modifice proteinele oului. Imagineaza-ti doar ce se-ntampla cu creierul nostru…

Experienta a fost confirmata de Institutul Inginerilor din Porto – Portugalia.

Iata "codul electromagnetic" in continuare, explicandu-va ca nu numai publicatiile de stiinta il fac cunoscut, ci chiar mass-media generalista (vezi respectata revista "L Express"):
1. In primul rand folositi castile (asa numitele hands free), caci in acest fel campul electromagnetic ce genereaza microundele este mai departe de craniul dumneavoastra;
2. Nu depasiti 5 - 6 minute intr-o conversatie;
3. Nu vorbiti la telefon cand sunteti in tren, automobil, metrou, ascensor (ca sa va urmareasca convorbirea, puterea telefonului se mareste de cateva ori);
4. Pentru femeile gravide: este bine sa reduca convorbirile la minimum, dar mai ales sa nu tina telefonul langa burta, fatul in formare este mult mai in pericol decat gravida;
5. Nu numai copiilor ci si adolescentilor ar trebui sa li se limiteze - chiar sa li se interzica folosirea celularului (mai sensibili decat adultii, dezvoltand cu mai mare viteza eventualele tumori);
6. Nu purtati mult telefonul mobil la centura si nici in buzunarul de la piept al hainei, ci in poseta sau geanta;
7. Stingeti borna wi-fi in timpul noptii;
8. Nu tineti laptopul wi-fi pe genunchi, nici prea aproape de corp, folositi-l asezat pe o masa, un scaun, pe birou.

Electrosmogul creat de civilizatia noastra tehnica - cum ii spun anglo-saxonii - este, aflati, de 1 miliard de ori mai puternic decat cel din mediul nostru natural. Din regulile care ni s-au propus mai sus se intelege ca nimeni nu se opune folosirii telefonului mobil si a tehnologiei wi - fi. Atragem doar atentia ca ele trebuie folosite cu moderatie, ca elemente nou introduse in bios si deci insuficient cercetate.

Communiguard ofera protectie maxima antielectrosmog

Communiguard

Communiguard

communiguard

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Antioxidanti
produse calivita
Vitamine
produse calivita
Minerale
produse calivita
Multivitamine
produse calivita
Digestie usoara
produse calivita
Produse slabit
produse calivita
Extracte din plante
produse calivita
Produse cosmetice
produse calivita
Dispozitive Calivita
produse calivita
Produse corp si par
produse calivita
Alte produse
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

Top vanzari produse Calivita

Acidophilus with Psyllium

Rhodiolin

Liver Aid

Para Protex

Noni

Evening PrimRose Oil

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com