Artrita este boala care se localizeaza cel mai des la maini, picioare si genunchi. Pielea zonelor afectate devine subtire, palida, lucioasa si fara viata.

Se recomanda cure de cruditati de lunga durata si bai de soare.

Dusurile alternate, perierea uscata apielii, baile de sezut si baile de abur fac parte din tratamentul acestei boli. In cazul in care apar dureri, se vor face impachetari cu otet sau cu argila.

Se va constata ca durerile vor disparea extrem de repede daca se va bea de patru ori pe zi cite un pahar de apa in care s-a diluat o lingurita de otet de mere.

Se va verifica starea de sanatate atit a danturii, cit si a amigdalelor. S-a dovedit ca atit dantura, cat si amigdalele pot fi de foarte multe ori focare de infectie.

Dupa ce durerile nu se mai fac simtite, este foarte important pentru starea de sanatate sa se faca un pic de gimnastica sau o alta forma de miscare. Nu toate incheieturile sint deformate de la inceput de artrita.

Deformarile pe care le provoaca aceasta boala apar in special la extremitati, adica la maini si picioare.

Acest lucru trebuie sa constituie un semnal de alarma pentru noi. Pentru extremitatile care incep sa se deformeze, se pot face chiar si acasa diverse proceduri curative. Se fac bai cu adaos de sare, la care apa va fi din ce in ce mai fierbinte si care trebuie sa dureze o ora. Se vor face bai de sezut si bai in care se va sta in apa pina la buric. Aceste proceduri nu sint greu de facut, dar sunt de mare ajutor in lupta organismului cu aceasta boala.

Produse naturale Calivita cu eficienta maxima in artrita:

Artrita