Desi statisticile la nivel global demonstreaza ca traim din ce in ce mai bine, se pare ca in acelasi timp devenim mai nefericiti.

Stresul sau depresia sunt doar cateva dintre “tipurile de venin” care reusesc sa otraveasca (si in unele cazuri mai tragice, chiar sa scurteze ) viata omului modern.

Aceste boli se datoreaza tocmai modernitatii de care beneficiem.

Asta inseamna ca din pacate, odata cu evolutia, din ce in ce mai multi oameni vor se vor otravi cu propriul venin.

Dar… nu este obligatoriu sa fie asa!Elimina stresul din viata ta cu Rhodiolin de la Calivita

Aceste boli se pot trata sau pot fi prevenite!

Este extrem de simplu sa devii mai fericit/a si mai relaxat/a incepand chiar de azi, dar pentru asta trebuie sa-ti acorzi macar o bucatica mica de timp in fiecare zi in care sa lucrezi la fericirea ta si iti trebuie putina vointa pentru a transforma metodele de mai jos in obiceiuri.

Actioneaza fara intarziere.

Sa zicem ca trebuie sa faci o activitate care nu dureaza decat 10 minute, dar pe care nu ai vrea sa o faci sub nicio forma.

Poate ca este vorba de o activitate casnica (sa speli vasele), poate ca trebuie sa vorbesti cu cineva fata de care ai sentimente negative sau poate ca trebuie sa faci ceva de care iti este tare frica (spre exemplu sa pui mana pe un sarpe).

Nu prea are importanta care este actiunea pe care o ai de facut, faptul ca stii ca pana la urma vei fi nevoit sa faci acel lucru, iti poate provoca o reactie psihica negativa (stres, depresie, etc.).

Si cu cat amani mai mult, cu atat mai mult “venin” lasi sa patrunda in mintea si in corpul tau.

Practic, 10 minute daca ai amanat sa faci acel lucru, se dubleaza cantitatea de venin incasata.

Fa ordine.

Incepand cu mediul exterior si pina la propria-ti minte, pentru o buna conditie mentala, ordinea este absolut vitala.

Creierul nostru are nevoie de ordine ca sa poata gandi limpede.

Desi este posibil ca de multe ori la nivel constient sa reusim uneori sa ignoram dezordinea, subconstientul o proceseaza intotdeauna si reactioneaza pe masura.

Asa ca pune mana si fa ordine, dar fa-o imediat ce termini acest articol.

Fiecare 10 minute in care amani inseamna 10 minute de chin inutil.

Acorda atentie somnului!

Conform unui studiu recent, se pare ca in timpul somnului, creierul nostru este curatat de toxine.

Deasemene se pare ca somnul de dupa amiaza, are efecte incredibile: imbunatateste memoria, reduce stresul, reda puterea de concentrare, mareste puterea de munca si asa mai departe.

In general sunt recomandate intre 5 si 30 de minute de somn dupa pranz, dar fiecare trebuie sa testeze si sa vada care este durata optima pentru el.

Daca dormi prea mult, risti sa intri intr-un ciclu normal de somn si sa te trezesti buimac si mai somnoros decat te-ai culcat.

Invata sa spui NU!

Fericirea nu consta doar in lucrurile pe care le facem, ci si in cele pe care nu le facem.

De multe ori acceptam sa facem diverese lucruri, desi asta ne face nefericiti, doar pentru ca nu stim sau ne este rusine sa refuzam.

Nu vreau sa-ti dau sfaturi cum sa refuzi pentru ca nu cred ca exista o reteta universal valabila, dar iti pot spune ca si asta este tot un obicei si ca orice obicei, la inceput este normal sa-ti vina greu.

Dar cu cat practici mai mult, cu atat iti va fi mai usor.

Daca ai testat toate cele 4 metode de mai sus si inca simti ca nu reusesti sa scapi de stres, uite aici un produs natural care sigur o sa te ajute, acum este si la promotie.

Cum putem controla stresul si sa-i spunem “ADIO !” pentru totdeauna?

Raspunsul corect este “Cu Rhodiolin de la Calivita”

4 metode simple prin care scapi de stres sau depresie