Doar înfometarea sau aportul unei cantităţi reduse de alimente nu sunt eficiente. Din acest motiv, este bine să ne suplimentăm alimentaţia zilnică cu produse care conţin exclusiv substanţe naturale şi nu au efecte nocive asupra sănătăţii.

Rezultatul maxim se obţine prin combinarea unui supliment alimentar pentru slăbit cu o alimentaţie sănătoasă şi o dietă săracă în grăsimi, precum şi cu practicarea sistematică a exerciţiilor fizice.

Sta in puterea ta

Preparatele moderne de combatere a obezităţii reduc greutatea corporală fără a afecta starea de sănătate.

Acestea nu sunt medicamente, ci conţin în exclusivitate substanţe naturale.

Absorbţia lor se realizează lent, ceea ce înseamnă că substanţa activă nu ajunge în organism deodată, în doză mare, ci continuu, pe parcursul întregii zile.

Asigurarea unei absorbţii lente este deosebit de importantă, deoarece principalele componente ale prepara-telor moderne pentru cura de slăbire sunt colina şi inozitolul, care, fiind solubile în apă, s-ar elimina în 2-3 ore.

Colina şi inozitolul sunt substanţe sintetizate şi în organism, dar în cantităţi insuficiente.

Ambele substanţe sunt lipotrope, adică pot „arde” grăsimile, accelerând procesele naturale de prelucrare şi descompunere a acestora.

Cele mai noi produse conţin şi substanţa numită L-carnitină, un derivat din aminoacizi, care dirijează procesul de oxidare a moleculelor de grăsime şi transformarea lor în energie, la nivelul mitocondriilor.

Conform ultimelor cercetări, L-carnitina este considerată o substanţă nutritivă esenţială pentru om.

Este indispensabilă creşterii şi dezvoltării musculare, în cazul unei cure de slăbire, este important ca, în locul grăsimilor arse din organism, să se formeze un ţesut muscular corespunzător, în general, produsele noi mai conţin metionină şi betaină, substanţe lipocatabolice, care împiedică depunerea grăsimilor în ficat şi contribuie la eliminarea substanţelor toxice.

La nivel hepatic, intensifică producţia de lecitină şi reduc concentraţia colesterolului sanguin.

Cele mai moderne produse conţin şi crom. S-a demonstrat clinic că picolinatul de crom ajută la eliminarea grăsimilor din organism, fără a avea efecte secundare negative.

O alimentaţie adecvată şi efectuarea sistematică a exerciţiilor fizice oferă un ajutor preţios persoanelor care doresc să slăbească şi sportivilor, pentru atingerea şi menţinerea unei greutăţi corporale ideale.

Produsele lipocatabolice moderne ne pot ajuta să scăpăm de kilogramele în plus.

Efectul lor se vede mai degrabă la centimetru decât pe cântar. O scădere în greutate de 2 kilograme, cu ajutorul unui produs eficient, corespunde, în funcţie de constituţia fizică, cu o scădere de 4-5 kilograme, printr-o metodă tradiţională.

Cum pot fi „arse” cel mai bine grasimile din organism?