Utilizeaza unul din produsele apicole si anume polenul. Ce este polenul?

Polenul este acea pulbere care se gaseste pe stamina (organul barbatesc de reproducere) florilor care se aduna pe picioarele albinelor atunci cand acestea merg din floare in floare in cautarea nectarului.

Acestea aduc polenul in stup de unde este colectat de apicultori.

Polenul este un ingredient extrem de bogat in vitamine, proteine, acid folic , hormoni si contine toata gama de aminoacizi necesari organismului.

Mai mult decat atat, polenul este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai sanatoase si puternice produse oferite de natura, fiind utilizat cu succes, timp de mii de ani, ca supliment alimentar.

Este un aliment foarte complex, care acontine aminoacizi, vitamine, minerale si enzime cu o puternica actiune binefacatoare.

Cura cu polen este de minim 2 saptamini in care se consuma intre 10 si 30 g de polen pe zi.

Polenul se ia pe stomacul gol si se mesteca foarte bine, pana devine ca o pasta inainte de a fi inghitit.

Indicatii: varice, flebita, fragilitate capilara, inapetenta, slabiciune fizica, incapacitate de efort.

S-a dovedit stiintific ca persoanele care consuma polen de calitate experimenteaza o crestere masiva a nivelului de energie si dobandesc rezistenta fizica.

Desi este considerat alimentul perfect oferit de natura, polenul nu poate indeparta peste noapte afectiuni grave, insa va ameliora simtitor starea generala de sanatate, dar si pe cea de spirit.

Cura cu polen