Dieta braziliana – aceasta dieta a devenit foarte pupolara in ultima vreme si tot mai multe persoane o urmeaza pentru a scapa de kilogramele in plus.

Dieta braziliana pune accent pe frumusetea sexy a corpului, creşte energia şi produce pierderi de grăsime în timp ce sculptureaza corpul, astfel încât cei ţin dietă vor fi gata sa poarte bikini in 30 de zile.

Dieta braziliana dureaza 14 zile si este bogata in proteine, presupunand consumul oualelor intr-o cantitate considerabila.

Urmand aceasta dieta, puteti slabi pana la 6 kilograme in cele doua saptamani. Deasemeni, pe langa mesele prezentate mai jos se recomanda un consum ridicat de apa si vitamina C.

Elementele de bază in dieta braziliana

Acesta nu este un plan de scăzut de carbohidraţi, cu toate acestea sunt limitate la porţiuni mici şi majoritatea carbohidratilor sunt obţinuti din fructe şi legume. Există, de asemenea, un mic desert in meniul de zi cu zi. Produsele lactate nu sunt complet eliminate, dar sunt foarte limitate.

Accentul se pune pe produsele alimentare proaspete cu piureuri de fructe şi sucuri, salate de legume, fructe de mare şi carne la grătar cu un adaos de nuci şi leguminoase în planurile de masă.

Alimente recomandate in dieta braziliana

Acai boabe este fundamentul de dietă şi este recomandat în abundenţă, pentru că este foarte ridicat în antioxidanţi, fibre şi grăsimi sănătoase. Anacarde, nuci de Brazilia şi nuci de cocos sunt alte alimente din Brazilia, care sunt recomandate.

Dieta braziliana – plan de dieta pentru o saptamana

Ziua 1 si 2
In prima si a doua zi, dieta braziliana presupune consumul aceleiasi mese la micul dejun, pranz si cina: 1 ou fiert tare, o ceasca de cafea fara zahar si un mar.

Ziua 3
– Mic dejun: 2 oua fierte tari
– Pranz: 100 g carne de vita fiarta sau gatita pe gratar cu spanac.
– Cina: 1 ou fiert tare cu spanac

Ziua 4
– Mic dejun: 1 ou fiert tare
– Pranz: 150 g peste fiert si o rosie
– Cina: 2 oua fierte tari si o ceasca de cafea fara zahar

Ziua 5
– Mic dejun: 1 ou fiert tare si o ceasca de cafea fara zahar
– Pranz: 2 oua fierte tari si o rosie
– Cina: 150 g peste pe gratar si o salata de legume cu otet

Ziua 6
– Mic dejun: 1 ou fiert tare si o ceasca de cafea fara zahar
– Pranz: 100 g carne de vita fiarta si un castravete
– Cina: 150 g carne de vitel pe gratar, o rosie si o ceasca de cafea

Ziua 7
– Mic dejun: 1 ou fiert tare si o ceasca de cafea fara zahar
– Pranz: jumatate de pui fara piele fiert, si legume
– Cina: cealalta jumatate de pui fara piele, un mar si o ceasca de cafea

Pentru zilele 8-14 ale unei diete braziliene, meniul se repeta. Ceasca de cafea poate fi inlocuita cu o cana de ceai de plante neindulcit.

Dieta braziliana – in 5 zile, slabesti 3 kilograme