Dieta cu grapefruit este o dieta restrictiva, deoarece furnizeaza mai putin de 800 de calorii pe zi si este deficitara din punct de vedere nutritiv.

Te ajuta, insa, sa-ti redobandesti talia de viespe in timp record.

Dieta cu grapefruit poate fi utilizata pentru a pierde rapid cateva kilograme, dar prezinta si neajunsuri: este deficitara din punct de vedere nutritiv si odata dieta incheiata, aveti toate sansele sa puneti kilogramele inapoi, daca va reintoarceti la vechile obiceiuri alimentare.

Majoritatea persoanelor care incearca aceasta dieta timp de o saptamana reusesc sa slabeasca intre 6 si 10 kilograme.

Este o dieta saraca in carbohidrati, bazate pe folosirea unui grepfruit la fiecare masa, fapt ce accelereaza arderile si duce la scadere in greutate.
De obicei, o dieta cu grepruit – bogata in carne si grasimi, care te fac sa „ametesti” foamea, dureaza intre 3 si 7 zile. Poti manca in timpul ei nelimitate portii de carne, pui si grepfruit.

Conceptul de baza este acela ca mananci pana cand stomacul zice ca e plin, insa doar din alimentele acceptate.

Avantaje si dezavantaje in dieta cu grepruit: pentru cei doritori de mancaruri prajite, dieta este excelenta, iar foamea nu va aparea niciodata.

In opozitie, regimul cu grepruit nu poate fi valabil pe termen lung, iar ca efecte secundare apare slabiciunea fizica, scaderea puterii de concentrare si alte afectiuni legate de aportul crescut de grasimi in organism.

Dieta cu grapefruit