Pentru a pierde greutate exista o singura regula: Trebuie sa ardeti mai multe calorii decat ingerati.

Zonele Metabolice tinta va spun exact cum sa faceti asta.

Testul cu aparatul MetaTest va arata cu precizie cate calorii arde corpul dvs. si calculeaza cate calorii trebuie sa ingerati ca sa slabiti sau sa va mentineti greutatea actuala si va ajuta la a determina propria Dvs. dieta personalizata.

Rata metabolica sau metabolismul reprezinta cantitatea de calorii arse de organism pentru a produce energie.

Cunoasterea ratei metabolice este vitala pentru obtinerea greutatii optime, precum si pentru determinarea cantitatilor de hrana necesare pentru tratarea diverselor dezechilibre sau afectiuni.

Royal Fit va ofera acum “Standardul de aur” in testarea metabolica “MetaTest”, cea mai naturala metoda pentru obtinerea greutatii optime!

Ultimele descoperiri stiintifice lucreaza in favoarea noastra, aratandu-ne cum sa obtinem rezultate vizibile si de durata.

Testarea ratei dvs. metabolice va determina in mod precis de cate calorii aveti nevoie pentru a pierde in greutate. Va v-a spune daca problemele dvs. de greutate se datoreaza metabolismului dvs.

Apoi efectuati o retestare pentru a observa daca metabolismul dvs. a fost afectat de dieta personalizata si exercitii.

Un lucru este universal valabil in pierderea sau castigul de greutate: Balanta Energetica. In cuvinte mai simple, daca arzi mai multa energie decat absoarbe corpul, vei pierde greutate.

Cunoasterea ratei metabolice va ajuta sa echilibrati ceea ce ardeti cu ceea ce mancati. In acest scop, testul nostru va determina trei zone calorice, conform consumului energetic specific dumneavoastra:

Zona caloriilor arse in repaus – caloriile care sunt consumate in timp ce corpul se relaxeaza. Aceste calorii sunt necesare pentru a mentine viata. Cea mai mare parte a caloriilor arse (aproximativ 70-80% din total) sunt consumate in stare de repaus.

Zona caloriilor arse in timpul activitatilor zilnice – caloriile care sunt consumate in cursul activitatilor zilnice. Activitatile zilnice includ activitatile obisnuite precum mersul pe jos, mancatul (digestia), scrisul la calculator etc.Dieta personalizata prin masurarea Ratei Metabolice MetaTest

Zona caloriilor arse in timpul exercitiilor fizice – Aceasta este o estimare a numarului de calorii pe care le ardeti in 30 de minute de exercitiu fizic moderat.

Suma tuturor acestor grupe de calorii reprezinta rata metabolica totala, pentru o perioada de 24 de ore.

Multi oameni sunt surprinsi sa afle cat de putine calorii sunt arse in cursul exercitiului fizic. Nu faceti greseala de a va „recompensa” cu mancare dupa ce ati facut sport – caloriile pe care le consumati abia daca insumeaza valoarea nutritiva a unei jumatati de ciocolata.

Exercitiile fizice sunt insa foarte importante pentru cresterea masei musculare nete, muschii fiind partea corpului dumneavoastra care consuma calorii.

Exercitiul fizic potrivit va transmite corpului semnalele necesare pentru a va ajuta sa slabiti, si va poate ajuta sa controlati apetitul.

Dieta personalizata