Institutul National de Sanatate a prezentat o suma de lucrari de examinare ce privesc extrasul de cetona din zmeura.

Intr-o analiza provocatoare cetona din zmeura fiind pusa pe celule adipoase (grasimi) in vitro. Ca urmare gradul de adiponectine a crescut in mod semnificativ.

Adiponectina fiind utilizata in tratamentul diabetului zaharat , prin metabolizarea (arderea) grasimilor. In plus lipoliza (procesul de distrugere a lipidelor) s-a amplificat dramatic.

Rezultatul testului cu extractul de cetona din zmeura a demonstrat ca exista un proces direct prin suprimarea acumularii de grasimi in interiorul celulelor adipocite. Extrasul de cetona pura din zmeura este, de obicei de 1-4 miligrame pe kg de zmeura.

De putina vreme a fost lansat un nou preparat de-a dreptul incredibil, pe piata internationala. Probabil ati auzit de Dr. Oz si ultimul produs pe care il prezinta in emisiunile sale. Dar sa vorbim putin de Dr. Oz, cine este el?

Ei bine Dr. Oz este cel mai experimentat si eficace medic de nivel mondial in razboiul cu kilogramele in plus. El converseaza si prezinta in emisiunile sale, la mai bine de 11.ooo.ooo de telespectatori, formula sau preparatul denumit de el “miracolul dintr-un flacon in lupta asupra supraponderabilitati”.

Produsul este un extract de zmeura, care regleaza cantitalea hormonala si mareste metabolismul, ridica forta corpului de a arde grasimile, reduce cantitatea acizilor grasi din corp si creste in mod total firesc sensibilitatea la insulina, care reduce nivelul de zahar din sange. Este antioxidant si antidepresiv.

Raspberry Ketone este un compus fenolic natural, luat din cetona (un compus aroma primar din zmeura rosie). Aceasta aroma este intrebuintata in parfumerie, in produsele cosmetice, precum si in industria alimentara ca aditiv pentru a da mirosul de fruct.

In plus aceasta este una dintre componentele cele mai pretioase, printre aromele naturale intrebuintate in industria alimenara. Element natural ce este posibil sa pretuiasca si 20.000 $ pe kilogram. The Food and Drug Administration a confirmat ca Raspberry Ketone este un supliment garantat pentru consum.

Consecintele lui Raspberry Ketone asupra corpului:

Efectele anti-obezitate a lui lui Raspberry Ketone sunt motivate de activarea lipolizei. Lipoliza este modul firesc prin care organismul descompune grasimile in celule adipoase numite adipocite, descompunere ce are loc atat in tesutul adipos normal cat si in stratul de grasime maro. De asemenea suprima eliberarea lipazei pancreatice, o enzima digestiva necesara divideri lipidelor alimentare astfel incat sa poata fi aspirate prin peretele intestinului mic.

Se afirma despre Raspberry Ketone ca are o al-caturare similara cu capsaicina (un produs chimic natural care ajuta la metabolizarea lipidelor).

Cercetatori sustin ca acesta sustine declansarea descompuneri celulelor adipoase. In prezent sunt o serie de dovezi precise care arata faptul ca Raspberry Ketone cu adevarat produce pierederea in greutate.

Consecintele testelor facute cu Raspberry Ketone au confirmat ca aceasta sustine inversarea cauzelor de ingrasare induse de un regim bogat in grasimi alimentare.

Cercetarile au semnalat de asemenea ca Raspberry Ketone apara si protejeaza ficatul impotriva acumulari de lipide.

Intr-un studiu mai recent, cercetatori au testat consecintele produse de Raspberry Ketone asupra celulelor adipoase, si au remarcat ca Raspberry Ketone serveste la stimularea adiponectinei (un hormon care regleaza scaderea grasimilor din organism si din alimente).

Este sanatos si sigura utilizarea de Raspberry Ketone?

Consumul de Raspberry Ketone pe termen indelungat este sigur, fara a provoca consecinte secundare sau dependenta, pentru ca este un supliment natural extras din zmeura rosie.

Sa consum Raspberry Ketone pentru a slabi?

Fiind un supliment nutritiv natural, Raspberry Ketone este recomandat in programele de slabire. Daca doriti o reducere rapida in greutate, Institutul National de Sanatate promoveaza de asemenea consumul de alimente naturale si exercitii zilnice.

Pastrarea unui jurnal alimentar personal, cat si alocarea de opt ore de somn pe durata nopti, si gestionarea stresului va poate ajuta de asemenea sa detineti o greutatea a organismului la un standard normal.

Exista indicii ca anumite terapii naturiste (inclusiv yoga, meditatie, Tai Chi), va pot sprijini incercarile depuse pentru scaderea in greutate.

Daca va ganditi sa folositi Raspberry Ketone pentru scaderea in greutate (sau in orice alt scop legat de sanatate), consultati medicul dvs. inainte de inceperea regimului alimentar cu acest supliment.

Cura de slabire cu Raspberry Ketone