Cum scapam de herpes?

Ti s-a intamplat sa te pregatesti pentru o petrcere sau sarbatoare foarte mult si in ultimul moment sau cu doar 2 zile inainte sa observi ca un herpes se chinuie sa iasa chiar pe mijlocul buzei de sus?

Ce e de facut?

Singura solutie este sa stopezi aparitia lui si sa o maschezi.

Asadar trebuie sa ajungi la prima farmacie pentru a procura Zovirax, un unguent extrem de eficient care impiedica aparitia la suprafata a herpesului si ajuta la vindecarea lui in adancime.

Daca a aparut chiar in ultimul moment, dupa aplicarea Zovirax-ului aplica dupa fond de ten o pudra deschisa la culoare.

Evita umezirea frecventa a buzelor! Iar daca vrei sa elimini coplet Herpesul din viata ta urmeaza un tratament cu Virago un produs natural de exceptie.

Cum scapam de cearcane usor si ieftin?

Fierbe 4 plicuri de ceai de musetel, apoi pune-le in frigider timp de 15 – 20 minute si aplica-le pe ochii demachiati timp de 10 minute.

Te vei simti extraordinar, iar cearcanele vor fi foarte putin vizibile. Daca problema cearcanelor este una frecventa ar fi bine sa ai mereu in frigider o masca speciala pentru ochi, pe care sa o aplici timp de 10 – 15 minute dimineata.

Pentru a avea o privire luminoasa si stralucitoare trebuie sa folosesti un fond de ten mai deschis la culoare decat tenul tau. Fardurile pulbere apropiate de culoarea tenului tau iti vor da un aer glamorous!

Un cos iti face probleme? Daca te hotarasti sa-l storci nu il stoarce direct cu unghiile, ci cu ajutorul acestora infasurate intr- un tifon umed.

Astfel vei evita inrosirea acelei zone si lezarea ei. Dupa scoaterea cosului, foloseste putin alcool si apoi un unguent ca Nidoflor sau Fluocinolon (antibiotic) pentru a evita inflamarea lui. Nu uita sa folosesti peste fondul de ten putina pudra de culoare mai deschisa.

Solutii de urgenta pentru herpes, cearcane si cosuri!