Astazi AC-Zymes Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

AC-Zymes Plus contine 6 tulpini diferite de bacterii probiotice cu un total de 6 miliarde de bacterii benefice precum si prebioticele care le sprijina dezvoltarea.

AC-Zymes Plus la oferta speciala

Probioticele asigura functionarea sanatoasa a sistemului digestiv confera senzatia de confort gastrointestinal mentin echilibrul florei intestinale si functionarea normala a intestinelor. De asemenea acestea cresc rezistenta sistemului imunitar.

Ținând pasul cu cele mai noi cercetări și cu nevoile membrilor noștri, am îmbunătățit îndrăgitul nostru produs cu probiotice, AC-Zymes, creând AC-Zymes Plus, care poate concura la orice nivel cu orice produs cu simbiotice din lume.

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi AC-Zymes Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Studiile științifice au demonstrat că o serie de tulpini de probiotice își pot sprijini reciproc funcționarea şi acţiunea, prin urmare am adăugat alte cinci tulpini la tulpina activă existentă de Lactobacillus acidophilus, iar numărul de UFC a fost crescut de la 4 la 6 miliarde.

În plus, probioticele au fost suplimentate cu o doză de prebiotice (inulină) care sprijină direct dezvoltarea bacteriilor benefice.

AC-Zymes Plus conţine 6 tulpini diferite de bacterii probiotice, cu un total de 6 miliarde de bacterii benefice, precum şi prebioticele care le sprijină dezvoltarea.
Probioticele asigură funcţionarea sănătoasă a sistemului digestiv, conferă senzaţia de confort gastrointestinal, menţin echilibrul florei intestinale şi funcţionarea normală a intestinelor. De asemenea, acestea cresc rezistenţa sistemului imunitar.

Cui se recomanda Ac-Zymes Plus Calivita?
pentru sprijinirea florei intestinale în cazul unui stil de viaţă stresant,
pentru refacerea florei intestinale după tratamentul cu antibiotice sau cu alte medicamente puternice,
pentru sprijinirea florei intestinale în cazul consumului de alcool şi al fumatului,
tuturor celor care doresc să îşi refacă şi să îşi menţină echilibrul florei intestinale.

Ac-Zymes Plus continut per capsula:
200 mg Fructo-oligozaharide (FOS)
6 mld Probiotic
Mld care conţine:
Mld Lactobacillus acidophilus
Mld Lactobacillus bulgaricus
Mld Lactobacillus plantarum
Mld Lactobacillus rhamnosus
Mld Bifidobacterium longum
Mld Bifidobacterium breve

AC-Zymes Plus