Astazi Cell XC la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Cell XC de la Calivita pentru regenerare celulara in cazul bolilor cronice. Produsul este recomandat in starile de covalescenta care urmeaza dupa interventii chirurgicale sau alte afectiuni cronice.

Cum functioneaza Cell-XC?
Actiunea ingredientelor active ale preparatului Cell XC:

 • au un efect pozitiv asupra metabolismului energetic si a bunei functionari a sistemului nervos (vitamina C, B2, B6, biotina)
 • contribuie la reducerea oboselii
 • sustine sistemul imunitar (vitamina C, B6)
 • participa la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C)
 • joaca un rol important in functionarea vaselor de sange, a oaselor, a cartilajului, a dintilor, a gingiilor si a pielii (vitamina C, B6)
 • ajuta la mentinerea vederii adecvate (vitamina B2)
 • sustine metabolismul adecvat al fierului si mentine starea corecta a membranelor mucoase si a celulelor rosii din sange (vitamina B2)
 • contribuie la reglarea activitatii hormonale (vitamina B6)

Comenzi telefonice: 0762242717Astazi Cell XC la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Suplimentul este recomandat persoanelor dupa tratamentele de slabire, dupa o dieta restrictiva pentru a completa deficientele organismului.

L-arginina
Arginina este un aminoacid exogen bazic, ceea ce inseamna ca poate fi sintetizat in organism. Cu toate acestea, exista situatii in care nivelul sau este insuficient si ar trebui sa fie furnizat din exterior printr-o dieta sau prin suplimente alimentare adecvate. Deficientele de arginina pot aparea in perioadele de slabiciune generala a corpului, supraincarcarea excesiva, precum si in boli si leziuni.

Arginina este implicata in sinteza oxidului nitric, care are un efect benefic asupra circulatiei sangelui. In plus, faciliteaza furnizarea adecvata de oxigen si substante nutritive catre celulele corpului, sustine sinteza proteinelor si creste vitalitatea. Arginina sustine, de asemenea, procesul de curatare a corpului si este un precursor al creatinei.

O sursa naturala bogata de arginina este laptele si derivatele sale, precum si carnea de pasare, pestele, in special somonul si halibutul, nucile, soia si unele seminte (de exemplu, floarea-soarelui).

Functii si beneficii ale L-argininei:

 • hraneste corpul
 • participa la sinteza oxidului de azot
 • faciliteaza accesul sangelui la toate celulele
 • hraneste si oxigeneaza celulele
 • creste vitalitatea
 • sustine sinteza proteinelor
 • poate afecta secretia de insulina
 • sustine procesele de curatare ale organismului
 • este un precursor al creatinei

L-Histidina
Este unul dintre cei 22 de aminoacizi care construiesc proteine, considerat un aminoacid relativ exogen .
Histidina este implicata in sinteza proteinelor, inclusiv a hemoglobinei. Se gaseste in alimente bogate in proteine, in principal in carne, oua si produse lactate.

L-metionina:
Metionina este un aminoacid esential pentru buna functionare a organismului. Este inclusa in toate proteinele corpului. Organismul este capabil sa sintetizeze cisteina si taurina din metionina. Ca urmare a unei diete necorespunzatoare, peretii arterelor pot acumula depozite care sunt produse ale metabolismului grasimilor, ceea ce poate duce la obstructie. Metionina faciliteaza metabolismul grasimilor, prevenind acest proces. Metionina faciliteaza eliminarea compusilor grasi.

Cell XC este bogat in aminoacizi, cum ar fi: L-metionina, L-fenilalanina, L-triptofan, L-arginina, L-histidina, L-tirozina, necesari pentru structura corecta a proteinelor. Vitamina C sustine imunitatea, sistemul nervos, producerea de colagen, reducerea oboselii. Vitamina B2 are grija de vedere, sistemul nervos, metabolismul energetic. Vitamina B6 are un efect pozitiv asupra imunitatii si asupra producerii de celule rosii din sange. Biotina are un efect benefic asupra parului, pielii, mucoaselor, sistemului nervos, metabolismului energetic si macronutrientilor.

Cell XC este un amestec natural de vitamine şi aminoacizi, care conţine o cantitate ideală de aminoacizi, vitamine şi alte elemente de bază din compoziţia celulelor, toate având o importanţă specială pentru regenerarea şi fortificarea organismului în cazuri de boli cronice, sănătate slăbită, pierdere în greutate şi o stare generală proastă.

Cell XC poate ajuta la prevenirea şi tratarea multiplicării anormale a celulelor, fiind un adjuvant în diverse terapii, sprijinind astfel întărirea organismului şi îmbunătăţind calitatea vieţii.

Continut Cell XC de la Calivita
78.39 mg L-arginină
35 mg Vitamina C (acid L-ascorbic)
33.04 mg L-fenilalanină
31.03 mg L-histidină
29.84 mg L-metionină
23.47 mg Acid malic
15.32 mg L-triptofan
2.26 mg Adenină
1.27 mg L-tirosină
1.22 mg Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină)
0.8 mg Vitamina B2 (riboflavină)
30 mcg D-biotină

Cell XC