Astazi Chelated Zinc la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Chelated Zinc completeaza carentele de zinc din organism in numeroasele cazuri in care suplimentarea se impune, mai ales in cazul sportivilor si al barbatilor cu disfunctionalitati pe parte sexuala.

Zincul are un rol important in mentinerea echilibrului acido-bazic. Intervine in dezvoltarea si maturarea aparatului reproducator.

Prostata functioneaza normal numai in prezenta unei cantitati corespunzatoare de zinc.

Ca urmare, acest mineral contribuie in mod semnificativ la ameliorarea anumitor boli ale prostatei si, mai mult decat atat, poate fi eficient in tratamentul sterilitatii.

Cumpara acum Chelated Zinc la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Chelated Zinc la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Un produs conţinând zinc chelatat, pentru asimilare completă. Chelated Zinc este recomandat în special bărbaţilor. Zincul este vital pentru sănătate. Cu toate acestea, organismul depozitează doar o mică cantitate din acest element.

Suplimentarea continuă cu Chelated Zinc este, prin urmare, benefică pentru organism. Deficienţa de zinc încetineşte dezvoltarea musculară şi afectează buna funcţionare a sistemului imunitar.

Zincul controlează procesele metabolice, funcţionarea sistemelor enzimatice şi menţine integritatea celulară. Este indispensabil în sinteza proteinelor, precum şi în formarea ADN-ului.

Asigură secreţia de insulină, controlează contractibilitatea muşchilor şi accelerează vindecarea rănilor. De asemenea, accelerează creşterea, îmbunătăţeşte funcţiile mentale şi poate fi un adjuvant în tratarea unor afecţiuni mentale.

Deoarece joacă un rol important în producerea de testosteron, problemele de potenţă se pot uneori datora unei deficienţe cronice de zinc. Nu întâmplător stridiile sunt un afrodiziac foarte popular.

Acest lucru se datorează faptului că ele conţin o cantitate substanţială de zinc. Deficienţa de zinc poate afecta şi capacitatea organismului de a elimina anumite substanţe toxice, cum ar fi metalele grele. Chelated Zinc este produsul care te ajuta.

Zincul este absolut necesar pentru producerea testosteronului care intensifica anabolismul proteinelor, ceea ce favorizeaza dezvoltarea musculaturii si dezvoltarea fizica in general. De asemenea, regleaza si motricitatea musculara. Organismul sportivilor necesita o cantitate mai mare de zinc, in comparatie cu al celorlalti oameni. In timpul antrenamentelor si concursurilor acestia pierd o cantitate mare de zinc si din cauza transpiratiei abundente. De asemenea, zincul intensifica si sinteza de hemoglobina (din structura globulelor rosii) si sinteza de fosfolipide (lecitina).

Zincul se gaseste in cantitati apreciabile in carne (de vita, miel, porc etc.), in alimente de origine marina (pesti, raci, crabi, etc.) si in oua. Alte alimente cu continut bogat in zinc sunt: germenii de grau, drojdia de bere, semintele de dovleac, laptele degresat si mustarul.

Food and Drug Administration din SUA recomanda unui barbat adult un aport zilnic de 15 mg de zinc. Cercetarile au demonstrat ca, in America, prin hrana zilnica ajung in organismul barbatilor doar 8,6 mg din acest metal, adica ceva mai mult decat jumatate din cantitatea necesara si din aceasta cauza sunt frecvente imbolnavirile datorate deficitului de zinc. Nu se cunosc cercetari similare efectuate in Romania si nici statistici din care sa rezulte date exacte privind aceasta problema pe plan local, dar aproape sigur situatia nu este mai buna la noi in tara.

Atentie! Daca se consuma un supliment alimentar cu continut de zinc, creste si necesarul de vitamina A. Este bine de stiut ca zincul actioneaza, cel mai eficient, in asociere cu vitamina A, calciu si fosfor. In unele preparate, zincul se gaseste sub forma de sulfat sau gluconat de zinc. In preparatele moderne, zincul este prezent sub forma chelatata. Aceasta forma este mai eficienta pentru ca organismul o poate utiliza mai usor si mai eficient.

Ca supliment alimentar se recomanda un consum zilnic de 15 mg de zinc. La sportivi, doza administrata poate ajunge pana la 50 mg. Consumul unei cantitati mai mari de zinc se recomanda si alcoolicilor si diabeticilor. Unele date din literatura de specialitate mentioneaza doza de 150 mg ca nivel maxim fara efecte toxice, iar altele doza de 500 mg, cantitatile de zinc consumate peste aceste nivele putand fi nocive.

Mod de administrare:
Consumati 1 tableta zilnic sau conform indicatiilor.
Cantitate: 100 tablete
Chelated Zinc Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Chelated Zinc
Tagged on: