Astazi Immunvirex la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Immunvirex, pentru o protecţie antivirală puternică

Pentru întărirea, susţinerea şi protecţia barierei imunitare a organismului îţi recomandăm noul produs, Immunvirex.

Fiecare capsulă a produsului Immunvirex conține o combinație unică de vitamine, minerale, probiotice și ingrediente active din plante, care și-au demonstrat efectul de susţinere şi protecţie a sistemului imunitar, creând un scut puternic împotriva agenţilor patogeni.

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Immunvirex la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Eficacitatea produsului este dată de:

Quercitină: un flavonoid puternic, cu potenţial antioxidant şi antiviral dovedit, cu rol în eliminarea toxinelor din organism, dar şi a stresului oxidativ care poate afecta celulele sănătoase cu rol în întărirea imunităţii. Aceasta nu doar că sprijină și reglează funcţia imunitară, ci are şi un efect antipatogen de spectru larg, reducând nivelul de citokine proinflamatorii, responsabile de afectarea gravă a ţesuturilor pulmonare.

Vitamina D: datorită efectelor imunomodulatoare, vitamina D are efect de protecţie a tractului respirator, întârind funcţia de apărare a organismului, reducând totodată şi severitatea bolii.

Zinc: recunoscut pentru susţinerea sistemului imunitar, zincul poate scădea incidenţa infecţiilor respiratorii, susţinând refacerea mai rapidă a organismului. Contribuind la activitatea normală a receptorilor pentru gust şi miros, în caz de răceală sau gripă, zincul poate împiedica pierderea acestor simţuri.

Beta Glucan: activează celulele imunitare numite macrofage, mobilizându-le în crearea primei linii de apărare a barierei imunitare, atenţionând şi mobilizând întregul sistem imunitar în lupta cu agentul patogen. Implicaţi în reducerea frecvenței și severităţii infecțiilor, beta glucanii scurtează perioada de convalescenţă, ajutând organismul să îşi revină mai repede în urma unor afecţiuni virale.

În plus, acţiunea complexă a acestor ingrediente este completată şi de:

Kudzu (Pueraria lobata): bogată în substanţe biologic active, susţine funcţia hepatică, sprijinind procesele de detoxifiere, prin eliminarea substanţelor cu impact negativ în organism.

Lactobacillus rhamnosus: probiotic cu capacitate ridicată de aderare la celule, este implicat în menţinerea echilibrului florei intestinale şi concomitent în întărirea barierei de apărare a organismului.

Bioperine: extract de piper negru, potenţează absorbţia ingredientelor active din Immunvirex şi creşte gradul de bioaccesibilitate al acestora de către organism, pentru un efect şi mai puternic.

De ce Immunvirex?

Grație ingredientelor complexe din compoziție, produsul protejează şi susţine sistemul imunitar, împiedicând pătrunderea, adeziunea și multiplicarea agenților patogeni. Prin efectul antiinflamator natural acţionează local calmând durerile cauzate de gripă sau răceală: dureri de cap, dureri musculare.

O capsula Immunvirex contine:

200mg Quercitină dihidrat
50mg Pulbere de rădăcină de Kudzu (Pueraria lobata)
30mg Beta glucan
10mg Zinc (aspartat de zinc)
5mg Bioperine (Piper nigrum, fruct)
10 mcg (400 U.I.)Vitamina D3 (colecalciferol)
100U Lactobacillus rhamnosus

Immunvirex