Astazi Resveratrol Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Cercetatorii considera ca pierderea neuronala datorita bolii Alzheimer poate fi prevenita deresveratrol, printr-un mecanism complex care blocheaza proteina NF-Kb, mediatorul beta-amiloidului, nepermitand acesteia sa se activeze in celula imuna proprie creierului, microglia, si sa declanseze mecanismul de distrugere a neuronilor de catre aceasta.

Resveratrolul este benefic in prevenirea si inhibarea cresterii celululor canceroase, induce apoptoza, este imunomodulator cu efect in leucemia limfocitara.

Resveratrolul scade colesterolul cu densitate mica (colesterolul rau) si creste colesterolul cu densitate mare (colesterolul bun), reduce tensiunea arteriala asigură conexiunea dintre celulele creierului, pastrand memoria intacta odata cu inaintarea in varsta.

Cumpara acum Resveratrol Plus la cel mai mic pret de distributie de pe piata din Romania!

Comenzi telefonice: 0762242717

Astazi Resveratrol Plus la oferta speciala. Apasa aici sa vezi…

Resveratrolul este cel mai puternic antioxidant descoperit pana astazi, se gaseste in cantitati mari in strugurii rosii (in special in coaja acestora) si in lastarii de vita de vie precum si in alte plante: Polygonum cuspidatum, alune si merisor dar in cantitati mai reduse.

Plantele produc resveratrol pentru a se proteja impotriva infectiilor, iar cantitatea din reveratrol continute de acestea variaza in functie de speciile de vita de vie, de clima, precum si de metodele de cultivare a vitei de vie (de exemplu, in cazul strugurilor stropiti regulat, cand protectia plantei este sprijinita extern, cantitatile de resveratrol sunt mai mici).

Resveratrolul se gaseste in natura sub patru forme chimice; dintre acestea, trans-resveratrolul este cea mai activa din punct de vedere biologic.

Doctorul David Sinclair, profesor la Harvard a aprofundat studiul asupra resveratrolului in ce priveste rolul acestuia in stoparea procesului de imbatranire si cresterea duratei de viata. In cadrul studiilor, resveratrolul a fost comparat cu vitamina E si cu un antioxidant sintetic.

Chiar daca toate cele trei substante s-au dovedit eficiente la eliminarea radicalilor liberi, resveratrolul a oferit cea mai ridicata protectie impotriva anumitor tipuri de radicali liberi.

Resverarolul este de 50 de ori mai puternic decat vitamina C si vitamina E la un loc.

Produsul natural Resveratrol Plus de la CaliVita contine transresveratrol, un antioxidant deosebit, suplimentat cu alti doi antioxidanti speciali si foarte populari – extractul din samburi de struguri, care sprijina sanatatea peretilor vaselor sanguine si coenzima Q10 care protejeaza inima si ofera energie organismului.

Resveratrolul previne formarea cheagurilor de sange, mentine sangele in patul vascular, scade nivelul colesterolului, reduce aparitia tumorilor prin blocarea unei enzime despre care cercetatorii cred ca contribuie la dezvoltarea cancerului de colon, are efect citostatic, opreste evolutia celulelor canceroase si metastazarea acestora. Resveratrolul este un antioxidant natural care protejeaza celulele organismului, precum si sistemul nervos si cardiovascular.

In mod special, poate actiona benefic in recuperarea dupa boli sau in cazul persoanelor cu un sistem imunitar compromise. Are actiune benefica si asupra persoanelor perfect sanatoase – intensifica metabolismul, ceea ce poate ajuta la pierderea greutatii corporale, imbunatateste raspunsul autoimun si performantele cardiovasculare. Multi nutritionisti din sport il recomanda atletilor pentru recuperarea dupa o perioada de activitate intense. Are actiune benefica asupra retinei si bunei functionari a ochiului, imbunatatind vederea

Extractul din samburi de struguri este un antioxidant puternic, cu un continut ridicat de picnogenoli (al doilea antioxidant exogen ca forta dupa resveratrol) care contine un complex de substante (bioflavonoide) exprimate in picnogenoli. Asigura nutritia tesaturilor prin imbunatatirea circulatiei si oxigenarea acestora. Reduce vascozitatea sangelui si fragilitatea capilarelor.

Coenzima Q10 completeaza efectul celor doua substante amintite, asigurand procesele de producer a energiei la nivel celular si sustinand functionarea sanatoasa a inimii.

Indicatii: profilaxia afectiunilor cardio-vasculare, parodontopatii, afectiuni digestive,osteoporoza, infertilitate, afectiuni ale sistemului nervos central, afectiuni neurologice degenerative precum scleroza multipla amiotrofica, suprasolicitare fizica si intelectuala, boli psihiatrice in special B. Alzheimer si schizofrenie, afectiuni ale aparatului respirator, astm bronsic si diverse alergii, recuperare dupa boli consumtive, cancer, scleroza multipla, diabet zaharat, boli autoimune; bolnavii care sufera de HTA ( hipertensiune arterala) si sunt tratati cu medicamente hipotensoare traditionale (beta blocante) care impiedica functionarea enzimelor activate de Co Q10 necesita suplimentarea cu Co Q10 pentru contracararea lipsei coenzimei din organism etc.

In Japonia Co Q10 este utilizata atat in tratamentul bolilor cardiovasculare cat si pentru fortificarea sistemului imunitar. De asemenea cercetatorii japonezi au ajuns la concluzia ca ubichinona poate favoriza vindecarea ulcerului duodenal. Cercetari efectuate la New England Institute au dovedit eficienta Co Q10 in reducerea mortalitatii prin cancer si leucemie precum si a chimioterapiei ce se administraza in aceste boli.

Atentie!
Nu se cunosc efecte adverse ale produsului !
Datorita continutului de Co Q10, consumul produsului de catre femeile gravide se face doar la recomandarea medicului.
Produsul trebuie ferit de surse de caldura si lumina. La temperaturi peste 35 grade Celsius Co Q10 pura isi pierde partial calitatile.

Mod de administrare:
1 capsula pe zi sau conform sfatului medicului
Cantitate: 60 capsule

Resveratrol Plus Comenzi rapide prin telefon: 0762.242.717

Resveratrol Plus
Tagged on: