Bucură-te de un Liquid Chlorophyll GRATUIT!

Promotia Saptamanii Calivita 26-31 martie 2021. Bucură-te de un Liquid Chlorophyll GRATUIT

Veşti bune!

În această primăvară se poartă starea de bine, astfel că în perioada 26 – 31.03.2021, la fiecare 3 Liquid Chlorophyll cumpărate vei primi încă un flacon GRATUIT!

Oferă-i organismului tău un super detox cu Liquid Chlorophyll!

Mulţumită conţinutului mare de lucernă, produsul Liquid Chlorophyll este bogat în proteine şi în vitaminele A, C și K, prin care susţine şi protejează echilibrul natural al organismului nostru.

Clorofila din lucernă este o componentă esenţială a dietelor care au ca obiectiv detoxifierea, restabilirea echilibrului acido bazic şi pierderea kilogramelor datorită efectului său uşor diuretic.

Ea se găseşte din plin în produsul Liquid Chlorophyll, fiind implicată şi în stimularea digestiei şi eliminarea respiraţiei urât mirositoare.

De aceasta promotie beneficiaza doar membri Calivita.

Pentru a intra in posesia cardului CaliVita completati formularul de inscriere online CaliVita de AICI, in care trebuie sa completati toate campurile (cele rosii sunt obligatorii), la cod sponsor scrieti 0403424793 apoi bifati casuta de jos cu textul “Am inteles si accept regulamentul” si click pe butonul “Trimite”.

In cateva minute veti primi un email de confirmare (verificati si in folderele SPAM sau Bulk).

Pentru a confirma inregistrarea deschideti emailul si dati click pe randul scris cu rosu.

In acel email veti gasi un cod de membru de forma 0403424793, acel cod il folositi in momentul in care comandati produse Calivita.